картинка

картинка

Какво е дигиталната ера? Времето, в което живеем. Ежедневие, немислимо без компютър.

„Немислимо” ли казах? Грешка. Да се чете „непоносимо”.

Без значение дали е в каменната или в дигиталната ера, човекът си остава все същото кървящо и смеещо се същество. Гордо изправена маймуна, която с маймунджилъците си разсмива до сълзи Създателя си.

Като скромен член на това забавно общество, наречено човечество, ще споделям тук моите възторзи и черни мисли.

Ще се радвам да чуя и вашия глас.

сряда, 25 април 2012 г.

Looking For Inspiration


Ако търсите ...

Нещо за четене 

Препоръчвам ви свежата, с дъх на трева (не точно сено, разбира се) и мирис на твърде много изпит алкохол, скандалната изповед на една рок легенда, книга с простичкото и непретенциозно име LIFЕ (Живот). 
Казано с по-малко  думи – мемоарите на Кийт Ричардс, които се четат просто на един дъх. Няма такива мъже вече, уви. Както сами се определят Стоунс, „сбръчкани стари игуани с момчешки акъл.” 
Лошото момче Кийт, от върха на преживяните почти 70 години, ни представя своята откровена история за живота си все едно е в изповедалнята; сам със своите дела, - възходи и падения, в уединението на изповедта, където няма място за големи лъжи и греховете трябва да бъдат казани на глас, за да бъдат чути и опростени.
„Life” /Сиела 2012, превод Деян Кючуков/

Нещо ново за ядене

Честно, не съм го опитвала, но ми се видя интригуваща тази смес от французин музикант, неговото българско вдъхновение Мария и тяхната любов към шоколада, увита в златен станиол. Звучи като кулинарно приключение. Мммм, трябва да се опита. Непременно. 
Шоколад Гайо. Повече, тук:

Нещо свежо за слушане

Ето тези симпатяги, звучащи малко като глезени градски момчета. 
Определено чаровни. Също и парчето.









Няма коментари:

Публикуване на коментар